Shredderhout

Shredderhout afkomstig van snoei en groenonderhoud

Kemp levert shredderhout in verschillende fracties
Het shredderhout wordt gezeefd op gewenste fracties, waardoor het ook ontdaan wordt van mogelijke verontreinigingen zoals zand en aarde. Kemp produceert jaarlijks grote hoeveelheden shredderhout waardoor wij in staat zijn op afroep of op contactbasis vrijwel elke hoeveelheid shredderhout te leveren.

Shredderhout ontstaat door groenonderhoud aan planten, struiken en bomen. Dit snoeiafval wordt door gemeentes en hoveniers bij ons gebracht. Dit gaat vervolgens bij ons door de shredder. Na het shredderen halen we het door een zeef om het shredderhout te ontdoen van zand en grond. Na het zeven is het product geschikt om naar een biomassacentrale te gaan voor opwekking van warmte of elektriciteit.

Shredderhout onder rijplatenbaan

Als er zwaar verkeer een veengebied in moet voor werkzaamheden wordt er vaak shredderhout toegepast onder de rijplatenbaan. Door de lengte van de shreds en het in elkaar zitten zakken de rijplaten niet weg. Na de werkzaamheden wordt het shredderhout weer afgevoerd. Ook dat kunnen wij als Kemp Schalkwijk verzorgen.

Offerte aanvragen

Vraag gerust een offerte aan voor een dienst of product van ons door onderstaand contact formulier in te vullen.