Bomen planten

Planten en verplanten van bomen en struiken

Bomen en struiken bepalen voor een belangrijk deel onze beleving van een landschap. Behalve de locatie is de ondergrond belangrijk voor de gezondheid en levensduur van bomen en struiken. Kemp is zeer ervaren in het planten en verplanten van bomen en struiken. Voor een efficiënte werkwijze beschikken wij over diverse machines om bomen en struiken te planten. Vooraf kunnen wij de ondergrond verbeteren met meststoffen of deze egaliseren. Hiervoor beschikken wij over diverse graafmachines, shovels en grondkippers om aarde over korte of langere afstand aan of af te voeren.

Verplanten op locatie

Afhankelijk van de soort of grootte van de boom planten wij met de hand of machinaal; al of niet met kluit. Zo nodig voorzien wij bomen van een boven- of ondergrondse verankering, beluchting- of drainagevoorziening.

Kemp verzorgt het planten of verplanten op vrijwel elke locatie. Langs wegen, lanen, paden, parken, bossen, landgoederen, recreatieterreinen en natuurgebieden, zowel binnen als buiten de bebouwde kom. Ook in uitgesproken stedelijke omgevingen.

Offerte aanvragen

Vraag gerust een offerte aan voor een dienst of product van ons door onderstaand contact formulier in te vullen.