Shredder huren

CBI 5400BT

Merk:
Terex/CBI

Machinekenmerken:
Deze hypermoderne machine is geschikt voor het verwerken van een uitzonderlijk grote verscheidenheid aan materialen. De machine staat op een rups onderstel wat verzakking tegengaat. Diverse zeefkorven zijn beschikbaar. De CBI is uitgevoerd met een bovenbandmagneet en een magneetkoprol.

Doeleinden:
- Het verkleinen van groenafval, bielzen en hout van A-, B- en C-kwaliteit.
- Het maken van hoge kwaliteit snippers van takken en boomstammen.
- Het chippen van boomstammen.

Crambo 5200 direct (rups)

Merk:
Komptech

Machinekenmerken:
De Crambo 5200 direct is gemakkelijk verplaatsbaar over een terrein dankzij zijn rupsonderstel. De machine wordt mechanisch aangedreven en beschikt over een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel. De crambo is uitgevoerd met een bovenband magneet. Voor de gewenste maat shreds zijn diverse zeefkorven beschikbaar.

Doeleinden:
- Het shredderen van alle soorten hout, groenafval en gras.

Sneldraaiende shredder AZ55 (wiel)

Merk:
Jenz

Machinekenmerken:
Deze machine is zeer geschikt voor het verkleinen tot een fijn product. In vergelijking tot andere shredders heeft de Jenz sneldraaier een hoge productiecapaciteit. Er zijn diverse zeefkorven beschikbaar.

Doeleinden:
- Het verkleinen van groenafval, gras en riet.
- Het na-verkleinen van hout van A-, B- en C-kwaliteit.

Pronar MRW2.85g (rups)

Merk:
Pronar

Machinekenmerken:
Dankzij het rupsonderstel is deze machine gemakkelijk over een terrein te verplaatsen en kan de machine ook op zachtere ondergronden manoeuvreren. De machine is voor vele toepassingen inzetbaar en beschikt over een magneetband.

Doeleinden:
- Het verkleinen van onder andere groenafval, gras, hout van A-, B- en C-kwaliteit, afval en aluminium

Offerte aanvragen

Wij zijn actief op het brede gebied van voorziening, landschapsinrichting, -beheer en -onderhoud. Wij beheersen de gehele cyclus vanaf het beheersen.