Hout & transport

Hout & transport van boomstammen, houtsnippers, shredderhout & haardhout

Het vrije gekomen boomstammen en houtsnippers uit onze werkzaamheden in de boomverzorging verwerken of zetten we in de markt op een zo hoogwaardig mogelijke wijzen. We verwerken het binnen ons bedrijf of verkopen het waar nodig.

Circulariteit staat bij ons hoog in het vaandel. Als een boomstam bijvoorbeeld interessant is om planken van te zagen, zal deze niet in de versnipperaar belanden. Ook houtsnippers worden niet louter voor verbranding gebruikt, maar ook steeds meer ingezet voor bijvoorbeeld een natuurlijke val dempende ondergrond in een speeltuin.

Heeft u stamhout, houtsnippers of shredderhout?

Wij kopen dit graag in en geven daar een eerlijke prijs voor. Door eigen vrachtwagens en transport kunnen we snel schakelen en het hout bij u afhalen.

U kunt onder meer stamhout, houtsnippers, shredderhout aan ons verkopen. Verder halen wij tegen vergoeding aan ons uw takken op als er een volle vracht ligt.

Met onze dichte knijperauto’s zijn we flexibel en rijden we zo min mogelijk leeg. Bijna weten we wat retour te laden binnen afzienbare afstand waardoor we de transportkosten laag houden. Het hele jaar door halen we op klussen en op opslagen bij groenbedrijven groenafval, boomstammen, houtsnippers en shredderhout op.

Offerte aanvragen

Vraag gerust een offerte aan voor een dienst of product van ons door onderstaand contact formulier in te vullen.