Bomen rooien

Bomen rooien op alle mogelijke plaatsen

Kemp Schalkwijk rooit niet alleen bomen op landgoederen, parken en bossen, maar ook zeker in stedelijk gebied langs (provinciale) wegen, in woonwijken en in tuinen. Het kappen van bomen is gevaarlijk als het niet door geschoolde mensen wordt gedaan. Wij beschikken over ervaren personeel met de juiste machines op de goede plek.

Bomen rooien op landgoed

Kemp heeft ruime ervaring opgedaan met het rooien van (zieke) bomen op landgoederen. Veel landgoedeigenaren weten ons te vinden na een storm of als het bosonderhoud nodig heeft. Ook op moeilijke plaatsen, bijvoorbeeld bij oude historische gebouwen verwijderen we veilig bomen als dat nodig is.

Bomen rooien in bosperceel

Ook in bospercelen voelen de onze medewerkers zich thuis. Vaak gaat het om het uitdunnen van de bospercelen waar klein materieel gevraagd wordt om de bodem te sparen. Hiervoor kunnen wij onze rupskranen inzetten. Deze rupskranen hebben we in allerlei maten.

Bomen rooien in stedelijk omgeving

Bijna wekelijks hebben we rooirondes in gemeentes in een straal van 100 km om ons heen. Met ons gespecialiseerde materieel kunnen we efficiënt en veilig bomen verwijderen. Over een hek of achter een hek of naast een gebouw, bijna alle situaties hebben we al een keer meegemaakt.

Bomen rooien in tuinen

Een boom kappen in een tuin vraagt om vakmannen die veiligheid en vakwerk verstaan. Een boom in een achtertuin weghalen waar geen zwaar materieel bij kan is ook zeker een mogelijkheid. Dan klimmen we de boom in en zagen we hem ter plekke in stukken en voeren we het hout af. Soms moet dit met een telekraan over een huis heen als de boom bijzonder zwaar en groot is.

Rooien op moeilijke plaatsen

Kemp rooit en verwijderd zowel solitair staande bomen als groepen bomen in parken, bossen, op landgoederen, recreatieterreinen en natuurgebieden. Ook andere typen begroeiing, zoals hakhout en struiken, rooien wij probleemloos. Moeilijk bereikbare plaatsen zoals bomen en struiken op een slootkant zijn ook geen probleem voor ons. Een specialisme van Kemp is het rooien van complete oude boomgaarden. Met behulp van een speciale shredder aan de achterzijde van een tractor rooien en versnipperen wij complete bomenrijen in één arbeidsgang.

Het rooien van bomen en struiken is maatwerk. Daarom zullen wij in vrijwel alle gevallen, in overleg met u, de situatie bekijken en u adviseren welke manier van rooien het meest geschikt is.

Offerte aanvragen

Vraag gerust een offerte aan voor een dienst of product van ons door onderstaand contact formulier in te vullen.