Onderhoud machinepark

Ons machinepark
Mechanisering is ondenkbaar bij onze activiteiten op het gebied van groenvoorziening en cultuurtechniek. Machines waarmee wij onze werkzaamheden snel en doelmatig kunnen uitvoeren, maken groenonderhoud en grondbewerking efficiënter.

Daarom investeert Kemp Schalkwijk niet alleen in gedreven vakmensen, maar ook in de modernste machines. Op basis van onze jarenlange ervaring brengen wij vaak nog verbeteringen aan aan onze machines, waardoor de productie ervan net even efficiënter wordt.

Rupskranen
Rupskranen maken onderdeel uit van het gespecialiseerde machinepark van Kemp Schalkwijk

Gespecialiseerde machines
Sommige van onze machines zijn zeer veelzijdig zoals graafmachines en kranen. Andere zijn zeer gespecialiseerd zoals de shredders waarmee wij in een arbeidsgang complete boomgaarden kunnen omhakken en versnipperen.

Om het beste uit onze machines te halen en ervoor te zorgen dat onze medewerkers er veilig mee werken, volgen zij regelmatig cursussen, trainingen en bijscholings.

Reparateur onderhoudt Buggy zitmaaimachine
Een buggy zitmaaier wordt onderhouden

Eigen onderhoudswerkplaats
Onze machines werken niet bepaald onder de makkelijkste omstandigheden en hebben het daardoor zwaar te verduren. Regelmatig onderhoud en snelle reparaties zijn daarom belangrijk. Hiervoor beschikt Kemp Schalkwijk over een eigen onderhoudswerkplaats voor grondverzet- en agrarische machines waar zowel het onderhoud als de meeste reparaties, zowel voor onze machines als die voor derden, snel kunnen worden uitgevoerd.

 

         
 
 
Kemp Schalkwijk BV - Neereind 33 - 3998 WJ Schalkwijk - T 030 601 25 95 - F 030 637 84 09 - M 06-225 484 02