Loonwerkopdrachten voor diverse opdrachtgevers

Kemp is al sinds 1992 actief op het gebied van aanleg en onderhoud van groenvoorziening, landschapsinrichting, civiele- en cultuurtechnische werken. Onze gehele bedrijfsvoering is er op gericht uiteenlopende opdrachten op dit gebied snel en kostenbewust uit te voeren. Daarvoor investeren wij niet alleen voortdurend in medewerkers en opleidingen, maar ook in machines waarmee wij ons werk eenvoudiger en sneller kunnen uitvoeren.

 

Tractor met zware bosklepelValtra trekker met bosklepel
Tractor met zware bosklepel

Uitgebreid machinepark voor loonwerk
Ons uitgebreide machinepark zetten wij ook in voor opdrachten als loonwerk. Opdrachtgevers zijn o.a. gemeentes, provincies, natuurorganisaties, waterschappen en agrarische bedrijven. De opdrachten variëren in duur van een dag of een dagdeel of met een tijdsduur van weken of maanden.

Compacte veegwagen en kolkenzuiger
Compacte veegwagen en kolkenzuiger

Wij voeren zeer uiteenlopende opdrachten uit zoals o.a. maaien, fresen, egaliseren en grondverzet. Met ons moderne machinepark beschikken wij over verschillende machines waaronder mini-gravers, mobiele kranen, rupskranen, grondkippers, shovels en trekkers. Ook loonwerkopdrachten spreken wij vooraf door met de opdrachtgever voor het beste resultaat.

Champpost direct bij vruchtbomen
Champpost direct bij vruchtbomen

Verhuur van grondverzet-machines
Bij Kemp Schalkwijk is het ook mogelijk diverse machines, met of zonder machinist,voor grondverzet of andere werkzaamheden, te huren. Per dag, per week of per maand.

U heeft onder meer keuze uit:

  • Mini-kranen
  • Mobiele kranen
  • Rupskranen
  • Trekkers met grondkarren

 

         
 
Kemp Schalkwijk BV - Neereind 33 - 3998 WJ Schalkwijk - T 030 601 25 95 - F 030 637 84 09 - M 06-225 484 02