Bomen kappen door ervaren boomspecialisten

 

Het kappen van bomen is niet zonder risico en moet daarom in vrijwel alle  gevallen door ervaren boomspecialisten worden uitgevoerd. De boomspecialisten van Kemp beschikken over de VCA-certificering en het Groenkeur voor boom- en groenvoorziening. Keurmerken die voor u een garantie zijn dat ons werk vakbekwaam wordt uitgevoerd en aan hoge kwaliteitsnormen voldoet. 

Boom van meer dan 100 jaar wordt verwijderd met een telekraan Boom wordt m.b.v. een telekraan verwijderd

Verschillende van onze medewerkers zijn ook ervaren boomklimmers met een 'TreeWork' certificering. Hierdoor kunnen wij op lastige locaties niet alleen vanaf de grond, maar ook vanuit hoger in de boom kap- en snoeiwerk uitvoeren. In de bebouwde kom, nabij woningen of kantoren, kunnen wij bomen in delen kappen waardoor het risico op ongevallen of schade minimaal is.

 

Medewerker van Kemp Schalkwijk zaagt boom om Boom wordt gezaagd door een European Tree Worker

Bomen kunnen wij tot op elke hoogte kappen. Van enkele meters hoog inclusief de stronk laten staan of deze door middel van stobbenfrezen verwijderen, of de stronk inclusief de wortels uitgraven. Na het feitelijke kappen kunnen wij stammen en takken naar wens afkorten tot gemakkelijk hanteerbare of kloofbare blokken en deze in delen afvoeren of het hout ter plaatse versnipperen.

Extreem dikke boom kappen met hoogwerker Zaagsnede in extreem dikke boom Boom wordt gezaagd en verwijderd m.b.v. hoogwerker

Voor het afvoeren van stammen en takken beschikken wij over trucks voorzien van een telekraan met lepels waardoor de locatie snel en schoon wordt opgeleverd. Eventuele gaten die zijn ontstaan na het uitgraven van wortels kunnen wij opvullen met grond, egaliseren en desgewenst bestraten. Kortom, voor het gehele traject van kappen tot en met afwerking bent u bij Kemp aan het juiste adres!

Werkzaamheden mobiele kraan voor totaalkap bos Kaalkap t.b.v. ecoduct

 

bosbouwtrekker sleept bomenBomen worden na het zagen weggesleept

         
 
Kemp Schalkwijk BV - Neereind 33 - 3998 WJ Schalkwijk - T 030 601 25 95 - F 030 637 84 09 - M 06-225 484 02